MEMBRI


Cardul de membru al resortului Lacul Verde asigură accesul în programul de fidelizare și reprezintă primul pas în obținerea beneficiilor de membru privilegiat al resortului. Cardul de membru al resortului Lacul Verde acumulează notele de plată pentru toate produsele și serviciile achiziționate din întreg resortul.
Fiindca ne ajutati sa crestem acest business, noi intelegem sa va rasplatim. In consecinta va multumim pentru fidelitate printr-un program menit sa corespunda exigentelor dvs. Pentru a putea profita de avantajele acestui program, pentru inceput va rugam sa completati formularul disponibil la cerere in Lacul Verde Resort. Cardul dvs. Se va emite in maxim 14 zile si va disponibil in locatiile Lacul Verde Resort. Cardul este personal, si nu este transmisibil. Cu el veti putea aduna puncte cand il prezentati unui reprezentant Lacul Verde Resort alaturi de nota de plata si beneficia de acces exclusiv la promotiile si evenimentele Lacul Verde Resort destinate clientilor sai cei mai fideli.

Cum functioneaza acest program de fidelizare?
Cu ajutorul cardului veți putea aduna puncte când îl prezentați unui reprezentant al resortului Lacul Verde, alături de nota de plată. Veți primi reduceri la fiecare notă de plată, după cum urmează:

Lacul Verde Resort Silver Card
Posesorii cardului Lacul Verde Resort care au depasit plafonul de 5 000 LEI, intră automat în posesia Lacul Verde Resort Silver Card, care aduce o reducere de 5% la fiecare notă de plată. Cardul de membru Lacul Verde Resort Silver Card nu are perioadă de valabilitate, el fiind garantat life-time.

Lacul Verde Resort Gold Card
Posesorii cardului Lacul Verde Resort care au depasit plafonul de 10 000 LEI intră automat in posesia Lacul Verde Resort Gold Card, care aduce o reducere de 10% la la fiecare notă de plată.
Cardul de membru Lacul Verde Resort Gold Card nu are perioadă de valabilitate, el fiind garantat life-time.
In același timp, posesorii cardului Lacul Verde Resort Gold Card beneficiază, o dată pe an,la alegerea lor, (de exemplude ziua lor de nastere si in functie de disponibilitatea resortului) de o cina festiva pentru 2 persoane in valoare de 1000 lei.

Lacul Verde Resort Platinum Card
Posesorii cardului Lacul Verde Resort care au depasit plafonul de 20 000 LEI intră automat in posesia Lacul Verde Resort Platinum Card, care aduce o reducere de 20% la la fiecare notă de plată.Cardul de membru Lacul Verde Resort Platinum Card nu are perioadă de valabilitate, el fiind garantat life-time.
In același timp, posesorii cardului Lacul Verde Resort Platinum Card beneficiază, o data pe an,la alegerea lor, (de exemplude ziua lor de nastere si in functie de disponibilitatea resortului) de o noapte de cazare in hotelul resortului si de o cina festiva pentru 2 persoane in valoare de 1000 lei.

TERMENI SI CONDITII

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

OK