Membri

Cardul de membru al resortului Lacul Verde asigură accesul în programul de fidelizare și reprezintă primul pas în obținerea beneficiilor de membru privilegiat al resortului.

Cardul de membru al resortului Lacul Verde acumulează notele de plată pentru toate produsele și serviciile achiziționate din întreg resortul.

Fiindca ne ajutati sa crestem acest business, noi dorim sa va rasplatim. De aceea va multumim pentru fidelitate printr-un program menit sa corespunda exigentelor dvs. Pentru a putea beneficia de avantajele acestui program, este necesar sa completati formularul disponibil la cerere in Lacul Verde Resort. Cardul dvs. se va emite in maxim 14 zile.

Cardul este personal si nu este transmisibil. Cu cesta veti putea aduna puncte atunci cand il prezentati unui reprezentant Lacul Verde Resort alaturi de nota de plata si veti primi acces exclusiv la promotiile si evenimentele Lacul Verde Resort destinate clientilor nostri cei mai fideli.

Bucura-te de benefiicile cardului de membru

Beneficiezi de acces exclusiv la promotiile si evenimentele Lacul Verde Resort destinate clientilor sai cei mai fideli.

Cum functioneaza acest program de fidelizare?

ESTE FOARTE SIMPLU

Cu ajutorul cardului veti putea aduna puncte cand il prezentati unui reprezentant al resortului Lacul Verde, alaturi de nota de plata. Veti primi reduceri la fiecare nota de plata, dupa cum urmeaza:

Silver

CARD

Posesorii cardului Lacul Verde Resort care au depasit plafonul de 5 000 LEI, intra automat in posesia Lacul Verde Resort Silver Card, care aduce o reducere de 5% la fiecare nota de plata. Cardul de membru Lacul Verde Resort Silver Card nu are perioada de valabilitate, el fiind garantat life-time.

Gold

CARD

Posesorii cardului Lacul Verde Resort care au depasit plafonul de 10 000 LEI intra automat in posesia Lacul Verde Resort Gold Card, care aduce o reducere de 10% la fiecare nota de plata.
Cardul de membru Lacul Verde Resort Gold Card nu are perioada de valabilitate, el fiind garantat life-time.
In acelasi timp, posesorii cardului Lacul Verde Resort Gold Card beneficiaza, o data pe an, la alegerea lor, (de exemplu de ziua lor de nastere si in functie de disponibilitatea resortului) de o cina festiva pentru 2 persoane in valoare de 1000 lei.

Platinum

CARD

Posesorii cardului Lacul Verde Resort care au depasit plafonul de 20 000 LEI intra automat in posesia Lacul Verde Resort Platinum Card, care aduce o reducere de 20% la fiecare nota de plata. Cardul de membru Lacul Verde Resort Platinum Card nu are perioada de valabilitate, el fiind garantat life-time.

In acelasi timp, posesorii cardului Lacul Verde Resort Platinum Card beneficiaza, o data pe an, la alegerea lor, (de exemplu de ziua lor de nastere si in functie de disponibilitatea resortului) de o noapte de cazare in hotelul resortului si de o cina festiva pentru 2 persoane in valoare de 1000 lei.

Lacul_verde_resort_logo_200x_px
Resort elegant cu interioare de lux, preparate rafinate si personal amabil, intr-un ambient relaxant pentru experiente unice.