RESTAURANT

MENIU RESTAURANT

La Restaurant Lacul Verde te poți bucura de un meniu internațional variat...

AFLA MAI MULT >>

MENIU BAR

Ne mândrim cu o gamă
impresionantă de vinuri produse de case de vinuri...

AFLA MAI MULT >>

MENIU CATERING

La Restaurant Lacul Verde
poti comanda dintr-un meniu
internațional variat...

AFLA MAI MULT >>

REZERVARI

Cum faceți o rezervare: Rezervarea se poate face în două modalități prin intermediul ...

AFLA MAI MULT >>

ECHIPA

Noi suntem cei care încercăm, zi de zi, să fim cei mai buni și să vă oferim servicii de calitate!

AFLA MAI MULT >>

GALERIE FOTO

"O imagine valoarează cât o mie de cuvinte". Am pregatit pentru tine câteva fotografii...

AFLA MAI MULT >>


Restaurant Lacul Verde se mulează perfect pe malul întinderii de apă care i-a dat, cu generozitate, numele, oferind o perspectivă vizuală superbă și firească indiferent de vreme și anotimp. Suprafețele vitrate generoase care dau spre lac iluminează perfect localul pe timpul zilei și oferă o perspectivă de vis după ce se înserează.

Pentru toate acele după-amiezi încântătoare cu gustari savuroase, pentru toate serile în care dorești să iei cina cu o persoană specială, fie că îți dorești un eveniment mai intim sau unul grandios, pentru acestea și multe altele, te invităm să ne treci pragul într-un decor încântător, plin de arome și culoare.

Dacă vei dori să te bucuri de vremea frumoasă în aer liber, încearcă mesele de pe terasa exterioară, cu balustrade transparente, unde cascada oferă o experiență sonoră naturală și relaxantă.

Restaurant Lacul Verde a fost special conceput pentru ca, ori de câte ori ne vei călca pragul, tu să ai parte de momente frumoase și să te simți minunat.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

OK