0755 055 051
Hotel/Restaurant
0744 112 266
Evenimente

  Cele mai noi Ballroom-uri marca
  Lacul Verde

  Evenimente intre 150 – 1000 de persoane

  Lyra, Leda si Luna sunt 3 saloane modulare, care se pot configura in functie de dorintele tale, putand gazdui evenimente private si corporate intre 150 si 1000 de persoane.

  Ambianta de lux

  Toate detaliile saloanelor au fost gandite pentru a asigura cea mai potrivita atmosfera pentru evenimentul tau: jocuri de lumini, fatade vitrate cu vedere catre lacul si aleile resortului, sonorizare profesionala, servicii impecabile.

  Peisaj fabulos

  Salile sunt amplasate pe malul lacului, intr-un decor de vis, cu vegetatie luxurianta, cu poduri peste apa pe care plutesc familii intregi de lebede albe si negre. Aleile din complex completeaza decorul perfect pentru cele mai frumoase fotografii si filme de la petrecerea ta.

  Fine Cuisine

  O experienta gastronomica completa, in care creativitatea si exigenta dau nastere celor mai apetisante gusturi, arome si culori: ca niste adevarati magicieni, Chef Andrea si echipa sa transforma bucataria noilor saloane intr-un taram in care toate simturile sunt incantate.  Traditionale, mediteraneene, internationale, locale with a twist, meniurile noastre sunt un eveniment in sine. 

  Parcare generoasa

  Parcare de 300 de locuri pentru turisme si 5 locuri pentru autocare Parcarea privata este un real avantaj pentru oaspetii evenimentului tau.

  Pentru informatii si disponibilitate

  Daca aveti intrebari, cerinte sau doriti sa va interesati pentru evenimentul dumneavoastra ne puteti contacta prin metodele de mai jos.

  Evenimente

  0744 112 266

  Hotel/ Restaurant

  0755 055 051

  Adresa

  Str. Principala, nr. 90, loc. Zahanaua
  Com. Targsoru Vechi, judetul Prahova

  Puteti sa ne adresati intrebari

   Language »