Constelatia evenimentelor fabuloase

 

3 Noi saloane de evenimente vor fi inaugurate anul acesta: Leda, Lyra si Luna sunt garantia unui eveniment asa cum l-ai visat

În anul 2022, Lacul Verde Resort îşi va mări spectaculos capacitatea de găzduire a evenimentelor private şi corporate, odată cu inaugurarea a 3 noi saloane cu o capacitate totală de 1000 de persoane, devenind astfel cel mai mare loc dedicat evenimentelor, din Prahova.

Cu nume inspirate de constelatiile si astrele care se oglindesc in lacul resortului, saloanele Leda, Lyra si Luna ne aduc mai aproape de visul nostru, si anume acela de a gazdui evenimentul perfect pentru cat mai multe persoane si companii.

Asezate pe malul lacului patrulat de familiile noastre de lebe si rate si inconjurate de vegetatie luxurianta, cu acces la pontoanele de pe lac, saloanele beneficiaza de cadrul natural perfect pentru un eveniment cu adevarat fabulous. 

Fatadele vitrate creeaza cel mai bun fundal pentru o petrecere memorabila si cele mai spectaculoase instantanee pentru cei care vor sa imortalizeze o zi perfecta.

Interioarele luxoase, finisajele de cea mai buna calitate si detaliile atent gandite prelungesc si in interior atmosfera de vis a Resortului. 

Saloanele sunt modulare, astfel incat spatiului poate fi personalizat in functie de nevoile fiecarui client, incepand cu evenimente de 200 de personae, si pana la petreceri uriase, de 1000 de persoane.

Language »