Termeni si conditii generale

 1. DISPOZITII GENERALE

Serviciul www.laculverderesort.ro este oferit de FORTASTES S.R.L. (denumita in continuare  ,,Lacul Verde Resort’’/ ,,Resortul’’), cu sediul in Sat Zahanaua, Comuna Targsoru Vechi, Strada Principala, Nr. 90, Judet Prahova, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J29/391/12.03.2013, CUI RO31349214. Prezentele Termeni si Conditii se aplica in contextul efectuarii de rezervari si al achizitionarii serviciilor turistice prin intermediul platformei www.laculverderesort.ro, in cadrul unitatii de cazare Lacul Verde Resort.

Navigarea pe site-ul www.laculverderesort.ro, urmata de efectuarea unei rezervari echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea in integralitate a a Termenilor de mai jos de catre orice Client al Resortului, avand calitatea de Consumator.

Lacul Verde Resort isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul acestui site, precum si in cadrul prezentelor Termeni si conditii, fara niciun fel de notificare prealabila a Consumatorilor. In caz de divergenta sau neintelegeri intre Lacul Verde Resort si Consumator se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul acceptarii lor de catre Consumator.

 1. 2DEFINITII

,,Platforma/ Site’’ – platforma online www.laculverderesort.ro;

Document” – prezenta versiune a Termenilor si Conditiilor;

„Continut” cuprinde urmatoarele elemente:

 1. toate informatiile disponibile pe Site-ul www.laculverderesort.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 2. continutul oricarui e-mail trimis Consumatorilor de internet care interactioneaza cu Site-ul de catre Lacul Verde Resort prin mijloace electronice si/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 3. orice informatie comunicata Consumatorului prin orice mijloc de catre un angajat al Lacul Verde Resort, conform informatiilor de contact specificate de catre acest Consumator;
 4. date referitoare la Lacul Verde Resort sau alte date privilegiate ale Societatii.

Consumator” – persoana fizica care navigheaza pe Site sau interactioneaza, sub diverse forme, cu acesta si are acces la Continut;

„Contract la distanta” – potrivit definitiei cuprinse in OUG nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, contractul la distanta reprezinta orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

„Date cu caracter personal” – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”). Reprezinta date personale (enumerare neexhaustiva): numele si prenumele persoanei, adresa de e-mail, numarul de telefon etc.;

„Operator de date cu caracter personal” – inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. In ceea ce priveste Site-ul, operatorul de date este reprezentat de Lacul Verde Resort;

„Consimtamant al persoanei vizate” – orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o, declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

Prelucrare” – orice operatiune/ set de operatiuni efectuata/ e asupra datelor cu caracter personal (cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate), respectiv: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea, diseminarea, punerea la dispozitie, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea, distrugerea etc.

 1. POLITICA GENERALA

3.1. Dispozitii generale

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului/ Continutului de catre Consumator. Consumatorul este rugat sa parcurga cu atentie acest Document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de acesta ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/ sau informatiilor furnizate societatii Fortastes S.R.L.

Accesul la serviciu se realizeaza prin intermediul Site-ului www.laculverderesort.ro, prin contactarea telefonica la nr. de telefon 0755.055.051(Restaurant), respectiv prin transmiterea unui e-mail la adresa rezervari@laculverderesort.ro.

Prin folosirea Site-ului, Consumatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse Site-ului si/sau Continutului pus la dispozitie de Lacul Verde Resort, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare.

In cazul in care Consumatorul nu este de acord cu prezentele Termeni si Conditii si/ sau nu accepta prezentul Document, acesta are posibilitatea de a trimite un e-mail pe adresa de corespondenta electronica: rezervari@laculvrederesort.ro si va preciza motivele si/ sau solicitarile de operare a modificarilor dorite.

Consumatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/ sau a nu accepta Documentul.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Lacul Verde Resort, respectiv a penalitatilor in conformitate cu Politica de aplicare a penalitatilor in caz de anulare/neprezentare disponibila in prezentul document, dupa caz.

Denumirea Site-ului si insemnele grafice ale acesteia sunt proprietatea Lacul Verde Resort, astfel aceste elemente nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului/ titularului lor.

Intreg Continutul prezentat sau afisat in cadrul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la: text, grafica, fotografii, imagini, imagini in miscare, sunet si ilustratii etc. este proprietatea Lacul Verde Resort. Toate elementele serviciilor oferite de Lacul Verde Resort inclusiv, fara limitare, design-ul general, sunt protejate de copyright, drepturi de autor si alte normative in materia drepturilor de proprietate intelectuala.

Denumirea „ Lacul Verde Resort”/”laculverderesort.ro”, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in Site, sunt marci inregistrate si sunt proprietatea exclusiva Lacul Verde Resort. Ele nu pot fi in niciun mod utilizate de terti fara acordul prealabil.

Consumatorul nu poate modifica niciunul dintre materialele ante – mentionate si nu poate copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, licentia, crea opere derivate din acestea, transfera sau vinde informatii sau lucrari continute de Site-ul www.laculverderesort.ro

Cu exceptia actiunilor permise de legislatia aplicabila in materie de drepturi de autor, Consumatorul este responsabil pentru obtinerea permisiunii inainte de a utiliza orice material protejat de drepturi de autor care este facut disponibil de catre Lacul Verde Resort.

Orice Continut la care Consumatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Lacul Verde Resort si Consumator si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Lacul Verde Resort cu referire la acel Continut.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/ sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat Lacul Verde Resort se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei careia ii apartin aceste materiale, Societatea nefiind in niciun fel raspunzatoare de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

In cazul in care Lacul Verde Resort confera Consumatorului dreptul de a utiliza, sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut la care Consumatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acesta, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Lacul Verde Resort pentru respectivul Consumator sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Consumator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Lacul Verde Resort si/ sau a angajatului Societatii care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau prevazute intr-un acord distinct de utilizare, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

Consumatorul raspunde pentru orice daune intelectuale produse Site-ului/ Continutului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3.3. Date si informatii de contact

Lacul Verde Resort publica pe Site datele sale de identificare complete si corecte, astfel incat contactarea sa de catre Consumator sa fie una facila.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se va putea realiza prin mijloace de comunicare electronice, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil partilor, considerandu-se, astfel, ca Consumatorul consimte, la randul sau la primirea notificarilor din partea Lacul Verde Resort in modalitate electronica si/ sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin intermediul anunturilor publicate pe Site.

Lacul Verde Resort isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, mai ales daca acestea sunt neintemeiate/ abuzive/injurioase, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).

Consumatorul declara expres ca datele de contact furnizate prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail rezervari@laculverderesort.ro sau pentru efectuarea unei rezervari ii apartin (spre exemplu: nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon etc.) si ca aceste date vor putea fi folosite de catre Societate in comunicarile sale cu Consumatorul, in scopul solutionarii oricaror solicitari, dar si pentru furnizarea de informatii suplimentare, la solicitarea Consumatorului.

 1. TARIFE

Toate tarifele afisate pe Site sunt exprimate pe noapte de cazare si includ cota de TVA (5%). Tarifele nu includ micul dejun, taxa hoteliera sau alte taxe impuse de autoritatile centrale sau locale.

Lacul Verde Resort isi rezerva dreptul de a modifica tarifele in orice moment, cu respectarea tarifelor aferente rezervarilor deja confirmate, aceste din urma fiind ferme.

Majorarea tarifelor, la un moment dat, va putea fi determinata, printre altele, si de majorarea taxelor si impozitelor sau in cazul introducerii unor taxe si impozite noi. Pentru rezervarile deja confirmate tariful va ramane cel din momentul confirmarii si nu va suferi modificari.

 1. EFECTUAREA REZERVARILOR

Rezervarile serviciilor, sub conditia confirmarii de catre Lacul Verde Resort, se efectueaza prin urmatoarele modalitati:

 • prin intermediul platformei de rezervari online din cadrul site-ului www.laculverderesort.ro, sectiunea BOOK NOW;
 • telefonic, prin apelarea numarului 0755 055 051
 • prin intermediul adresei de e-mail: rezervari@laculverdersort.ro.

Termenul de valabilitate al rezervarilor este de 2 zile calendaristice, exceptand rezervarile in care data cazarii survine la mai putin de 2 zile de la data rezervarii, caz in care termenul de valabilitate al rezervarii va fi mentionat in confirmarea scrisa din partea Resortului.

Pentru rezervarile telefonice va fi verificata in prealabil disponibilitatea Resortului, Clientul fiind indrumat a transmite si pe e-mail solicitarea de rezervare sau de a rezerva prin intermediul site-ului www.laculverderesort.ro. Pe baza e-mailului de solicitare, Clientul va primi factura proforma in vederea achitarii integrale a sejurului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata, va rugam sa consultati sectiunea PLATA SI GARANTAREA REZERVARILOR.

 1. PLATA SI GARANTAREA REZERVARILOR

Clientul are la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 • plata in numerar;
 • transfer bancar;
 • online prin intermediul cardurilor

Rezervarile sunt considerate garantate la momentul primirii emailului de confrmare a rezervarii.

In cazul rezervarilor efectuate prin platforma de rezervari online de pe site-ul www.laculverderesort.ro, garantarea rezervarii se face prin plata utilizand un card bancar, dupa verificarea datelor de card introduse in formularul de rezervare, cu retinerea integrala a sumei aferenta sejurului.

Restul de plata aferent sejurului (spre exemplu, consumatie mini-bar), daca este cazul, se achita la momentul plecarii, prin orice modalitate de plata.

Clientul are obligatia de a verifica detaliile din factura inainte de a achita contravaloarea serviciilor. Efectuarea platii de catre Client are valoarea unei confirmari exprese a facturii aferente, orice solicitare ulterioara de modificare nefiind luata in considerare de catre Resort.

Clientul este singurul responsabil de corectitudinea datelor introduse in sectiunea de facturare din formularul aferent rezervarii, Lacul Verde Resort neavand nicio raspundere fata de veridicitatea informatiilor primite pe care le-a utilizat in emiterea facturii.

 1. MODIFICAREA. ANULAREA. NEPREZENTAREA. PENALITATI.

Orice modificare si/sau anulare de rezervare a serviciilor, la initiativa Clientului, se va trimite in scris pe adresa de e-mail: rezervari@laculverderesort.ro sau la numarul de telefon: 0755 055 051, modificarea serviciilor fiind supusa aprobarii prealabile a Resortului. 

Serviciile rezervate pot fi anulate dupa cum urmeaza:

 • fara penalitati, daca anularea are loc cu cel putin 48 de ore inainte de data pentru care s-a facut rezervarea, pentru maxim 2 camere rezervate.
 • fara penalitati, daca anularea are loc cu cel putin 15 zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea, pentru mai mult de 2 camere rezervate
 • cu penalizare in cuantum de 50% din valoare, daca anularea are loc cu mai putin de 48 de ore inainte de data pentru care s-a facut rezervarea, indiferent de numarul de camera rezervate
 • Ora de referinta check in este 15.00.

Neprezentarea reprezinta situatia in care Clientul, in urma unei rezervari confirmate si neanulate intr-una din modalitatile mentionate anterior, nu se prezinta la Resort la data pentru care s-a facut rezervarea.

In cazul neprezentarii Clientului, suma achitata ca avans se va retine integral.

 1. CHECK-IN & CHECK-OUT (SOSIREA SI PLECAREA)

Puteti beneficia de Late check out (ora 14) sau sau early check in (ora 8.00), cu confirmare preaalabila din partea Resortului.

Taxa de Late check out (ora 14) sau sau early check in (ora 8.00) este de 100 lei pe camera.

Cazarea se face incepand cu ora 15.00. Aceasta se efectueaza pe baza actului de identitate, prin completarea fisei de anuntare a sosirii.

Eliberarea camerelor se face pana cel tarziu la ora 10.00.

Cazarea copiilor de pana la 6 ani este gratuita, pentru copii intre 7-12 ani se va percepe 50% din valoarea unui pat, cu sau fara asigurarea unui pat suplimentar in camera, iar pentru copii peste 12 ani zi se va percepe tarif normal.

 1. RESTAURANT/ BAR:

Programul de functionare al Restaurantului „Lacul Verde Resort” este 11.00 – 23.00.

Micul dejun se serveste zilnic in intervalul orar 8.00 – 11.00.

Serviciile de masa vor fi asigurate la preturile valabile la data sejurului.

Programul de entertainment se va desfasura conform mentiunilor existente pe site sau la receptia Lacul Verde Resort.

In incinta spatiilor de servit masa accesul este permis doar cu o tinuta decenta.

Este strict interzis accesul in incinta Lacul Verde Resort cu alimente si bauturi din exterior.

Pentru efectuare unei rezervari in cadrul Restaurantului, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0755 055 051.

 1. FUMATUL 

Fumatul este strict interzis in incinta Lacul Verde Resort, cu exceptia spatiilor special amenajate in acest scop.

 1. SPATIUL DE PARCARE 

Lacul Verde Resort beneficiaza de parcare gratuita cu o capacitate de 60 locuri de parcare.

 1. SIGURANTA.

Resortul si spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Va rugam sa consultati, pentru mai multe detalii privind protectia datelor personale, „Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video.

Lacul Verde Resort nu isi asuma raspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta Resortului.

Lacul Verde Resort nu isi asuma raspunderea cu privire la eventuale accidente ce pot surveni in urma utilizarii, in mod neadecvat, a dotarilor Resortului.

 1. ANIMALE DE COMPANIE

Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Lacul Verde Resort.

 1. VIZITATORI 

Accesul vizitatorilor nu este permis pe proprietatea Lacul Verde Resort.

 1. CONDUITA SI RESPONSABILITATI

Lacul Verde Resort isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a Clientilor aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau substantelor interzise, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii de imagine Resortului sau deranjeaza alti Clienti.

Clientii sunt raspunzatori fata de Lacul Verde Resort pentru daunele provocate celorlalti Clienti, personalului, mobilierului, echipamentelor etc.

 1. RECLAMATII:

Reclamatiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se pot face pe loc, pe toata durata sejurului, la nivelul receptiei sau prin transmiterea unui e-mail la adresa: rezervari@laculverderesort.ro. Reclamatiile ulterioare decazarii pot fi facute la adresa de e-mail rezervari@laculverdersort.ro. Reclamatiile a caror remediere se putea efectua doar pe parcursul sederii nu vor fi luate in considereare ulterior.

Reclamatiile privind furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de Client in Resort trebuie aduse la cunostinta Resortului in termen de cel mult 24 de ore de la data la care Clientul a luat cunostinta de furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor.

 1. SOLUTIONAREA LITIGIILOR 

Orice disputa cu referire la Document care ar putea sa apara intre Client si Lacul Verde Resort se va rezolva pe cale amiabila. Daca solutionarea amiabila a conflictului nu va fi posibila in termen de 30 de zile de la inregistrarea reclamatiei, acesta va fi solutionat de catre instanta competenta conform dipozitiilor Codului de Procedura Civila.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze ale prezentului Contract.

Lacul Verde Resort nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli etc., in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

 1. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Resortul acorda o importanta deosebita datelor cu caracter personal apartinand Clientilor sau vizitatorilor sai. Din acest motiv a pus la dispozitia acestora atat note de informare specifice, cat si o Politica de confidentialitate care trateaza particularitatile prelucrarilor de date la momentul navigarii pe platforma online www.laculverderesort.ro. Va invitam sa parcurgeti aceasta documentatie pentru mai multe detalii privind drepturile pe care le detineti, in calitate de persoana vizata, in raport cu Lacul Verde Resort.

 1. CLAUZE FINALE

Lacul Verde Resort isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale prevederilor prezentului Document, precum si orice modificari ale Site-ului/ structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/ sau orice Continut, fara o notificare prealabila a Consumatorului in acest sens.

Lacul Verde Resort nu va putea fi tinut responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.

In eventualitatea in care exista intrebari/ sugestii cu privire la Lacul Verde Resort, ne puteti contacta la numerele de telefon disponibile in sectiunea CONTACT sau la adresa de corespondenta electronica: rezervari@laculverderesort.ro

Acest document de acord intre parti a fost redactat in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ultima actualizare: 30.09.2022

Language »