0755 055 051
Hotel/Restaurant
0744 112 266
Evenimente
Profesionisti cu experienta
Evenimente la Superlativ

Un cadru natural uimitor, interioare elegante, un meniu de top si o echipa atenta la cele mai mici detalii!
Reteta perfecta pentru un eveniment de neuitat.
Suntem specializati in organizarea de evenimente memorabile pentru oaspetii nostri. Event Mangerul nostru va pune la dispozitie o serie intreaga de pachete speciale, pentru a da o nota speciala evenimentului dumneavoastra: somelier, foc de tabara, berbecut la protap, live cooking, cursuri de olarit, outdoor barbeque, turnee de poker, iar lista ramane deschisa.

Rezervari & Info Evenimente

0744 112 266
Nunta, botez, aniversari

Evenimente Personale

Unice de fiecare data, evenimentele găzduite de Lacul Verde Resort aduc magie momentelor speciale din viaţa ta.
Visul de a vă spune jurămintele pe malul lacului, înconjuraţi de mii de nuanţe strălucitoare de verde poate deveni realitate.
O sa gasesti un meniu de 5 stele, o atenţie desăvârşită la detalii şi cea mai frumoasă privelişte în timpul petrecerii.

Management Meetings, Trainings, Teambuildings

Evenimente Corporate

Întâlnirile de serviciu sau de afaceri nu au loc întotdeauna în sala de consiliu, într-o ambianță corporativă: puteți organiza întâlniri într-o oază de relaxare, bucurându-vă de natura uimitoare care vă înconjoară.
Permite echipei noastre să se ocupe de organizarea întâlnirilor, de divertisment și de organizarea unei petreceri de neuitat.

Experiente unice

Pachete speciale

Suntem specializati in organizarea de evenimente memorabile pentru oaspetii nostri.
Event Mangerul nostru va pune la dispozitie o serie intreaga de pachete speciale, pentru a da o nota speciala evenimentului dumneavoastra: somelier, foc de tabara, berbecut la protap, live cooking, cursuri de olarit, outdoor barbeque, turnee de poker, iar lista ramane deschisa.

Intrebari frecvente
Lacul Verde
 • Check in
  Check-in-ul se face incepand cu ora 14:00, la receptia restaurantului.
 • Sanatate
  Sanatatea dumneavoastra si a angajatilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Respectam cu strictete regulile si eventualele constrangeri aparute din cauzasituatiei epidemice si va rugam ca la sosirea in Resortul nostru sa faceti acelasilucru.
 • Copii
  Iubim copiii, motiv pentru care in incinta Resortului nostru exista un loc de joaca special amenajat pentru ei in aer liber, iar Chef-ul restaurantului nostru a introdus in meniu si preparate speciale pentru micii pofticiosi.
 • Fumatori
  Va rugam sa tineti cont de faptul ca in incinta restaurantului si a vilelor nu se fumeaza. Resortul are amenajate spatii speciale pentru fumatori, doar in aer liber.
 • Animale de companie
  Accesul in Resort nu este permis cu animale de companie.
 • Sedinte foto
  Stim cat de mult va place peisajul din resortul nostru, dar din respect pentru linistea oaspetilor nostri, nu il inchiriem pentru sedinte foto.
 • Lac
  Resortul nu ofera posibilitatea efectuarii de plimbari cu barca pe lac. De asemenea, inotul este interzis.
 • Familiile de lebede
  Va asiguram ca lebedele Resortului sunt foarte bine hranite si ingrijite. Va rugam sa nu le oferiti nimic de mancare. De asemenea, luati in calcul ca sunt animale salbatice; pastrati fata de ele o distanta care sa le asigure confortul.
Testimoniale

Ce spun clientii?

Language »